Nog even een laatste controle door Marijke van Dakant en de bedeling kon van start gaan.
 

Verslag, Nieuws, Lokaal, Antwerpen, Dakant, Daklozenhulp, Pelsland, Jeffrey's, Belgische modemerk Essentiel -

Ondernemers steunen daklozenwerking

maandag 3 januari 2011 16:08
Spread the love

De Daklozenhulp Antwerpen (Dakant) die zich dankzij het engagement van vrijwilligers, inzet voor kansarmen en minderbedeelden in Antwerpen en omgeving kreeg zondag 2 januari hulp van enkele ondernemers. “Als het systeem faalt, dan is dit wat je als ondernemer kunt doet: iets ondernemen en dan nog het liefst samen met anderen, omdat je dan meer positieve impact hebt”, zegt Marc Wasjberg van Pelsland. Hij was dan ook weer van de partij om warme jassen uit te delen samen met truien die hij had gekregen van het Belgische modemerk Essentiel. Ook kapper Jeffrey Dekens was zo geraakt door het zien van de wekelijkse voedselbedeling door Dakant dat hij op 31 december ging knippen voor de Antwerpse daklozen. Liefst 70 % van de omzet schonk hij aan deze werking. Warme momenten op een koude winteravond.
 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!