Tom Lanoye
Nieuws, Europa, Politiek, België, Tom Lanoye -

Tom Lanoye over Belgische crisis uitgebreid op NOS

'Zelfs voor België was het een ongekend complex jaar'. Het is een uitspraak van Tom Lanoye in een half uur lang durend interview op de Nederlandse NOS. De moeite van het luisteren waard: Lanoye mag spreken zonder te worden onderbroken en kan zo een redenering ontwikkelen... ver buiten wat vandaag gangbaar is in onze massamedia.

dinsdag 28 december 2010 16:33
Spread the love


doc

Al 200 dagen zit dit land zonder regering. De verdeeldheid is een grote zorg voor Tom Lanoye. Hij kant zich fel tegen extreemnationalisme, in Vlaanderen en elders in Europa. België is voor hem een waarschuwingslicht voor Europa.

Klik hieronder op de play knop om het interview te beluisteren.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!