Verslag, Nieuws, België -

Recordbedrag voor Music for Life

vrijdag 24 december 2010 23:27
Spread the love

De Antwerpse editie van Music for Life werd een onvergetelijke week. Music for Life was een hartverwarmend feest van solidariteit in deze koude winterdagen, waarbij vele duizenden Vlamingen gemobiliseerd werden om hun steentje bij te dragen voor de weeskinderen van aidsouders.

Op kerstavond werd het eindresultaat bekendgemaakt tijdens de slotshow op de Antwerpse Groenplaats: MFL 2010 bracht maar liefst 5.020.747 euro op. Die opbrengst gaat integraal naar de hulpprogramma’s van het Rode Kruis voor de weeskinderen van aidsouders in zuidelijk Afrika.

Admiral Freebee speelde het laatste dakconcert. dEUS sloot Music for Life 2010 af.

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157625540888769/show/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!