(foto © Frederic Vanwalleghem)

 

Nieuws -

Roma-reportages winnen Interculturele Persprijs

Journalist Luk Dewulf krijgt de eerste Interculturele Persprijs voor Journalistiek van het Minderhedenforum. Hij won in de categorie Audiovisuele Pers met een vijfdelige reeks van korte reportages over Roma in Gent en in Slovakije. De reportages werden uitgezonden op de regionale zender AVS en ook gepubliceerd op DeWereldMorgen.be.

donderdag 23 december 2010 16:48
Spread the love

In de categorie Geschreven Pers ging de prijs naar De Morgen-journalist Rudi Rotthier. Hij wint de prijs voor zijn zesdelige reeks De Overkant. Voor deze reportagereeks dompelde Rotthier zich een maand lang onder in de Brusselse gemeenten Sint-Jans-Molenbeek en Sint-Joost-Ten-Node.

U kan de bekroonde reportages van Luk Dewulf hier bekijken.

Roma in Gent en Oost-Slovakije

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!