Stampmedia, Antwerpen, Merksem, Music For Life, Kerstmarkt -

Merksem for Life

Zaterdag 18 december organiseerde het buurthuis ‘t Stroboertje een kerstmarkt op het Sint Franciscusplein in Merksem. De opbrengst gaat integraal naar Music for Life. Het Glazen Huis steunt dit jaar de aidswezen.

maandag 20 december 2010 11:05
Spread the love

Om 14 uur openden alle kerstkraampjes op het Sint Franciscusplein in Merksem. Even na 15 uur deden de Kerstman en enkele bekende Disneyfiguren hun intrede. Het buurthuis ’t Stroboertje stond met een kraam op het plein en verkocht kerststukjes ten voordele van Music for Life. Bovendien moest elke marktkramer 25 euro betalen voor een standplaats.

Het onderwerp aids ligt de mensen van het buurthuis nauw aan het hart. “In onze directe omgeving zijn er een aantal mensen met het hiv-virus. Daarom wilden we zeker iets voor Music for Life doen. We willen tonen aan de mensen die de kerstmarkt bezoeken dat wij, als buurthuis, meewerken aan het project,” vertelt de initiatiefnemer Didier Vande Cauter.

Het buurthuis heeft twee kramen. “In Merksem verkopen we kerststukjes en kaarsjes voor 5 euro. We hebben ook een kraam op de kerstmarkt in Antwerpen en daar gaat 10 procent van onze inkomsten integraal naar Music for Life,” verduidelijkt hij.
De kerstmarkt in Merksem staat nog heel dit weekend.

© 2010 – StampMedia – Lynn Symons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!