Cultuur, Music For Life, John Lennon, Thé Lau, Rode Kruis -

Luisterpost: Thé Lau zingt John Lennon voor Rode Kruis

Vandaag werd op iTunes de Lennon/Ono-song ‘Happy Xmas (War Is Over)’ geplaatst. Het bekende kerstnummer werd ingezongen door Thé Lau (The Scene). Tot 24 december zal de track daar te downloaden zijn ten voordele van de Nederlandse actie Serious Request die dit jaar gaat naar weeskinderen door aids.

zaterdag 18 december 2010 01:23
Spread the love

Oké, bij ons is er natuurlijk al de massale Music For Life actie voor het Rode Kruis, met ‘Never Gonna Stop’ van Milow als themalied. Maar ook in ons buurland roert er wat. De actie gaat daar uit van het Nederlandse radiostation 3FM en steunt hetzelfde doel als Music For Life bij ons. Om te voorkomen dat kinderen die hun ouders verloren aan aids er alleen voor komen te staan biedt het Rode Kruis ze zorg, onderwijs en inkomen. Het Rode Kruis helpt deze kinderen, geeft ze eten en verzorging. Maar ook schoolspullen of een vakopleiding zodat ze weer zicht hebben op een toekomst.

De opname van Thé Lau werd gemaakt op 10 december in het DeWereldDraaitDoor-programma. Om de zanger van The Scene (nog) eens in het Engels te horen, met de strijkers van Red Limo Quartet, moet u naar de iTunes-store.

De Milow-single vindt u hier op iTunes.

Om de vele acties bij ons in detail te bekijken, gaat u naar deze bladzijde.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!