Antwerpen -

Music for Life: morgen is M-Day

vrijdag 17 december 2010 19:00
Spread the love

Amper 24 uren voor dat de vijfde editie van music for Life van start gaat, gaven de 3 Studio Brussel-presentatoren vrijdagavond nog een rondleiding voor de pers

Wereldwijd hebben 15 miljoen kinderen hun moeder of vader verloren aan aids. Ze blijven alleen achter,maar dat is pas het begin van hun problemen. Het gros van de weeskinderen van aidsouders woont in zuidelijk Afrika. Het Rode Kruis steunt daar jaarlijks meer dan 100.000 weeskinderen met onderwijs,materiële en psychologische hulp en een betere toegankelijkheid tot de gezondheidszorg. Daar zal het ingezamelde bedrag van Music for Life 2010 integraal voor gebruikt worden

.
Bekijk meer foto’s ‘achter de schermen’ van het Glazen Huis in Anttwerpen via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157625492545975/show/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!