Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Music For Live, Lichtparade, IJspiste, Het Glazen Huis -

Lichtparade zet Antwerpse winterfeesten in gang

maandag 13 december 2010 10:15
Spread the love

ANTWERPEN – Zaterdag 11 december trok een betoverende lichtparade langs de kaaien. Het was de start voor wekenlange eindejaarsfeesten en evenementen. De kerstmarkt, met meer dan honderd chalets, zal weer duizenden bezoekers trekken.

De ijspiste, dit jaar met uitzicht op de Schelde, belooft een topper te worden. In het Glazen Huis dat van 18 tot 24 december op de Groenplaats staat, vindt de vijfde editie van Music For Live plaats tijdens de radiomarathon van Studio Brussel en het Rode Kruis Vlaanderen.

Dit jaar zal de geldinzameling gaan naar de actie “Laat een weeskind niet alleen”! Met aandacht voor de weeskinderen die hun ouders verloren hebben door aids.

Ook de overgang van oud naar nieuw zal met het jaarlijks spetterend vuurwerk niet onopgemerkt voorbij gaan. Neem daarbij de Nieuwjaarsdrink op 9 januari en het Belgisch kampioenschap veldrijden op het strand van Sint-Anneke op 8 en 9 januari. De kerstboomverbranding op 15 januari op Linkeroever zal zowat de afsluiter zijn van wekenlang amusement.

Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!