Even voor drie is alles nog rustig aan het Beursgebouw
Nieuws, België, WikiLeaks -

Fotoreportage: Flashmob Free Julian Assange

zaterdag 11 december 2010 17:48
Spread the love

Gisteren stond er op Facebook een aankondiging van een flashmob voor Julian Assange, op de trappen van de beurs in Brussel. “Julian Assange verloor zijn vrijheid, wij ons recht op vrije meningsuiting. De onterechte arrestatie van WikiLeaks-oprichter Julian Assange, op basis van gefabriceerde bewijzen, toont nog maar eens aan dat onze democratie meer en meer enkel op papier blijkt te bestaan. Dankzij WikiLeaks zijn er zaken aan het licht gekomen die normaal gezien nooit het daglicht zouden hebben gezien. Jammer genoeg blijken de machthebbers het moeilijk te hebben met transparantie. Als vrije en weldenkende mensen vinden wij het onze plicht om op te komen voor de rechten van Assange en dus die van ons allemaal.”

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!