Vluchtelingenwerk slaat alarm
Nieuws, Samenleving, België, Vluchtelingen, Migratie, Vluchtelingencrisis, Vluchtelingenwerk, Dossier:vluchtelingen -

Vluchtelingenwerk slaat alarm

Blijkbaar hebben ze er bij Vluchtelingenwerk echt geen goed oog meer in. Als de politici het niet doen, dan moeten wij het maar doen, lijkt de redenering te zijn. Vandaar een oproep naar het grote publiek via Facebook.

donderdag 2 december 2010 17:47
Spread the love

Bij Vluchtelingenwerk zijn ze ervan overtuigd dat de samenleving zelf in actie moet komen om de asielcrisis te bestrijden.

Dit is de oproep die de organisatie verspreidt via Facebook.

Vluchtelingenwerk zoekt dringend vrijwilligers om de komende dagen hulp te bieden aan asielzoekers zonder opvang door o.a. soepbedeling in Noordstation. Wil je je mee inzetten? Mail naar info@vluchtelingenwerk.be!

Wie de uitspraken van onze politici van de jongste maanden verzamelt, zoals DeWereldMorgen.be deed in het artikel Yves Leterme: we werken keihard, kan inderdaad maar moeilijk de conclusie ontwijken dat de overheid zwaar in gebreke blijft.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!