Gezocht: vrijwilligers/sters voor een nieuw journalistiek project voor jongeren

DeWereldMorgen.be zoekt vrijwilligers/sters voor een nieuw journalistiek project voor jongeren.

woensdag 1 december 2010 09:41
Spread the love

Samen vormen ze een werkgroep die de redactie op zich neemt van een maandelijkse nieuwsbrief en een speciale rubriek op de nieuwssite DeWereldMorgen.be. Bedoeling is interactief te werken met jongeren rond globale problemen in onze veranderende wereld en hoe daarmee om te gaan. We denken aan themabrieven rond klimaatverandering, voedselzekerheid, water, oorlog en vrede, democratie, migratie, economie, media, energie, werk, inkomensverdeling, vluchtelingen. Het is een samenwerking met Jeugd & Vrede.

Bent u geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar website@jeugdenvrede.be met uw adres en telefoonnummer. We maken dan verdere afspraken.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!