Way 2 Roma: Mec Yek, Buscemi
Nieuws, Cultuur, De Wereld Morgen, Frederik Sadones, Gent, Way2roma, Buscemi, Mec Yek, De Centrale, Way 2 Roma, Buscemi, Mec yek -

Way 2 Roma

maandag 29 november 2010 18:55
Spread the love

GENT – Tijdens het 4-daagse mini-festival Way 2 Roma vulde het collectief Choux de Bruxelles De Centrale met concerten, voorstelllingen en DJ’s die allemaal van ver of van dicht met Roma te maken hebben: Jaune Toujours + DJ Gaetano Fabri, Mec Yek + Opre Roma + DJ Buscemi, Kesaj Tchave + Gypsy Wolves. In samenwerking met deze nieuwssite werd en wordt de vraag gesteld naar waar we nu staan met het Roma-vraagstuk, na een bewogen jaar vol Roma-actualiteit, zowel in Gent (cfr. de Roma aan het Rabot) en België als in de rest van Europa (cfr. de Franse uitwijzingen tijdens de zomermaanden). Artikels, getuigenissen, reportages, opiniestukken en blogs.

En op het festival werd ook een gloednieuwe cd voorgesteld: RE:PLUGGED (ChouxdeBruxelles/Pias) met verrassende remixes van Jaune Toujours & Mec Yek door een fijne selectie van internationale DJ’s… World beats & Balkan Mash-up!

take down
the paywall
steun ons nu!