Gezocht: administratieve medewerkers

Gezocht: administratieve medewerkers

De snelle groei van DeWereldMorgen.be brengt ook meer administratief werk mee. Onze administratieve verantwoordelijke kan dus zeker hulp gebruiken van vrijwilligers of vrijwilligsters die één of meer dagen per week naar Brussel kunnen komen.

zondag 28 november 2010 18:57
Spread the love

Het werk is divers, vooral allerhande gegevensverwerking, soms verzendingen. Een combinatie met promotiewerk is mogelijk. We nodigen alle kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Na verloop van tijd kan vrijwillig meewerken van thuis uit eventueel ook.
Mail naar: Peter@DeWereldMorgen.be

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!