Zingen voor het Klimaat
Verslag, Nieuws, Milieu, België, Brussel, klimaatcoalitie, klimaatoptocht, zingen voor het klimaat, Cancun, betoging, De Wereld Morgen -

Fotoreportage: klimaatoptocht in Brussel

zondag 28 november 2010 18:43
Spread the love

Aan de Kunstberg in Brussel hebben zo’n 4000 mensen (cijfer van de organisatoren) samen gezongen voor het klimaat. Aan de vooravond van de klimaattop in Cancún willen zij zo de politici aansporen tot een ambitieus klimaatakkoord.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!