Ook stopten ze aan de Spaanse ambassade om hun solidariteit te betuigen met Roberto. Roberto werd aangereden tijdens de kritische massa in Madrid van oktober. Niet de automobilist die vluchtmisdrijf pleegde, maar Roberto werd opgepakt door de politie.

De kritische massa is een fietsevenement op elke laatste vrijdag van de maand. In België zijn er kritische massa's in Brussel, Antwerpen en Luik. 

Verslag, Milieu, Brussel, Fiets activisme, Klimaatrechtvaardigheid, Kritische massa, Kritische Massa Brussel, Climate Assembly -

Kritische massa fietsers eist klimaatgerechtigheid

zaterdag 27 november 2010 14:28
Spread the love

Een kritische massa fietsers trapte in Brussel de Climate Assembly op gang. Het wordt een weekend van activiteiten rond de klimaattop in Cancún. De fietsers brachten voor de Europese Raad en het Europees Parlement de boodschap “System change, not climate change”.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!