©Frederik Sadones - http://frederiksadones.wordpress.com/

Verslag, Nieuws, Lokaal, Gent, Gent -

Kussengevecht voor solidariteit in Gent

vrijdag 26 november 2010 22:22
Spread the love

Dondernamiddag gingen 800 studenten uit Gent en Brussel een kussengevecht aan met elkaar. De actie was een initiatief van ‘Gentse studenten voor eenheid en solidariteit’. “Met deze symbolische, ludieke strijd willen we aantonen dat we in de huidige politieke situatie beter gebaat zouden zijn met samenwerking dan met heen en weer vechten. We zouden als klein land beter de handen in elkaar slaan en de problemen aanpakken die de Belgische bevolking echt aangaan, zoals de naweeën van de crisis, werkloosheid en het in stand houden van een kwaliteitsvolle sociale zekerheid”, zegt mede-organisatrice Caroline Spaas van Comac.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!