Cultuur, Les Nuits, Botanique, Mercury Rev, An Pierlé, The Tallest Man On Earth -

Eerste namen Nuits Botanique bekend

Van 12 tot 22 mei 2011 heeft de nieuwste aflevering van het fijne Les Nuits-festival in de Brusselse Botanique plaats. Bij de eerste namen zitten onder meer An Pierlé & White Velvet, de Amerikaanse band Mercury Rev en de Zweedse folksensatie The Tallest Man On Earth. De voorverkoop start vrijdag 26/11.

donderdag 25 november 2010 15:32
Spread the love

 Het festival vormt elk jaar opnieuw een staalkaart van zowel gevestigde waarden als opvallend nieuw talent. Wie Les Nuits reeds heeft meegemaakt, weet dat alle zalen van het glazen huis aan de Kruidtuinlaan dan barsten van de opwinding.  

Voorlopig is de invulling nog maar dunnetjes, maar deze namen geven we u alvast mee: vrijdag 13 mei treedt Cocoon in het Koninklijk Circus op, op zaterdag 14 mei en ook op zondag 15 mei: An Pierlé & White Velvet, op zondag 15 mei staat Katerine in het Koninklijk Circus, op dinsdag 17 mei spelen Moriarty (Koninklijk Circus) en Vismets. Op vrijdag 20 mei komt The  Tallest Man On Earth naar het Koninklijk Circus en op zondag 22 mei is er Mercury Rev “Deserter’s Songs”(Koninklijk Circus).

Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

 

take down
the paywall
steun ons nu!