Cultuur, Rock werchter, Dour, Lokerse Feesten, Couleur Café, Pukkelpop, Zeverrock, Absolutely free festival, Leffingeleuren, Once Upon A Festival, I Love Techno -

Elf Belgische muziekfestivals op shortlist Festival Awards Europe

Elf Belgische muziekfestivals werden genomineerd op de shortlist van de tweede European Festival Awards. De elf in kwestie zijn Pukkelpop, Rock Werchter, Couleur Cafe, Dour, Lokerse Feesten, Absolutely Free Festival, Leffingeleuren, Zeverrock, Daydream Festival, Once Upon a Festival en I Love Techno.

woensdag 24 november 2010 23:26
Spread the love

 Ze zijn weer te vinden in diverse categorieën. Die zijn: Best Major Festival (Pukkelpop en Rock Werchter), Best Medium Sized Festival (Couleur Café, Dour en Lokerse Feesten), Best Small Festival (Absolutely Free Festival, Leffingeleuren, Zeverrock), Best New Festival (Once Upon A Festival uit Laarne en Daydream Festival uit Mol), Line-up of the year (een tweede nominatie voor Rock Werchter) en Best Indoor Festival (I Love Techno).

Rock Werchter en Dour vielen vorig jaar al in de prijzen, net als het nu niet genomineerde Cactusfestival.
 
Tot 8 december kan gestemd worden op www.eu.festivalawards.com.
 
De prijsuitreiking vindt plaats op 12 januari 2011 in het Nederlandse Groningen tijdens Eurosonic-Noorderslag.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!