De actievoerders gaan niet akkoord dat de sociaal-culturele bewegingen 25 procent moeten inleveren, terwijl andere sectoren in Vlaanderen slechts twee procent moeten besparen. Dat de minister de al marginale subsidiepot van 3,6 miljoen euro voor 43 bewegingen nog wil inkrimpen, is absoluut onaanvaardbaar. Aan de jaarlijkse subsidiestroom van vele miljoenen voor bedrijven wordt helemaal niet geraakt, klinkt het.

Reportage, Nieuws, Samenleving, België, Witte woede, Besparingsbeleid, Besparingen in de non-profitsector -

Fotoreportage: ‘Warme samenleving? Koude leugen!’

zaterdag 20 november 2010 09:54
Spread the love

4500 actievoerders hekelden vrijdag het besparingsbeleid van de Vlaamse regering ten aanzien van het verenigingsleven. Zij eisen ook de opstart van de onderhandelingen voor een nieuw meerjarenakkoord in de non-profitsector. Een fotoverslag.
 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!