mediActivista
Nieuws, Wereld, Europa, Actie, Oorlogsprofiteurs, Lissabon-top van de NAVO, Xerox -

Anti-NAVO-protest Lissabon: Xerox ondersteunt NAVO-top

vrijdag 19 november 2010 18:15
Spread the love

LISSABON — Donderdagavond bezochten enkele anti-NAVO-activisten de vestiging van Xerox in de Portugese hoofdstad.

Op een muur naast het Xerox-gebouw werd een boodschap geschilderd: “NAVO doodt. Xerox ondersteunt”.

Xerox is net als Microsoft, Delta, en vele andere bedrijven één van de sponsors van de NAVO-top. Het bedrijf helpt bij de voorbereiding van toekomstige oorlogen, vinden de vredesactivisten. Daarom komt het in aanmerking voor de titel van ‘oorlogsprofiteur’.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!