Gezocht: Burgerjournalisten

Ben je goed in artikels schrijven, in verslaggeving, in fotograferen of in filmen? Dan kun je allicht meedraaien in de redactie van DeWereldMorgen.be. Want De WereldMorgen.be zoekt vrijwilligers en vrijwilligsters die één of twee dagen per week naar Brussel willen komen om de redactie te versterken.

woensdag 17 november 2010 09:12
Spread the love

Ben je goed in artikels schrijven, in verslaggeving, in fotograferen of in filmen? Dan kun je allicht meedraaien in de redactie van DeWereldMorgen.be. Want De WereldMorgen.be zoekt vrijwilligers en vrijwilligsters die één of twee dagen per week naar Brussel willen komen om de redactie te versterken.

Mail naar keltoum@DeWereldMorgen.be

We nodigen alle kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!