Vertelmarkt Schapenfeest – ‘Het offer’
Lokaal, Interculturaliteit, Antwerpen, Park Spoor Noord, Offerfeest, Schapenfeest, boekbespreking, Vertelmarkt, Sunshine Projects, Medina -

Vertelmarkt Schapenfeest – ‘Het offer’

maandag 15 november 2010 16:25
Spread the love

ANTWERPEN – Op zondag 14 november organiseerden  de ‘Ontmoetingscentra van Antwerpen-Noord’ (Het Oude Badhuis en Park Spoor Noord), ‘Sunshine Projects/Concerts’, de groep ‘Spreek en uw mond gaat open!’, ‘Voem’ en een aantal lokale verenigingen deze vertelmarkt. Het werd een namiddagvullend programma van 14 tot 19 uur in Park Spoor Noord, ter hoogte van de Trapstraat/Viséstraat.

Het evenement vond plaats in een gezellig verlicht en warm berberkamp met 4 tenten (Oberon, Titania, Medina, Souk). Aan deze fantastische, familiale feestnamiddag, met nadruk op het centrale thema ‘Het offer’, werkten een aantal vertellers en bewegingskunstenaars mee. Er was veel muziek, een kunstmarktje, workshops en zoveel meer.

Enkele sfeerbeelden.
 

take down
the paywall
steun ons nu!