Eerste Polonaise Festival in Antwerpen.
Verslag, Antwerpen -

Eerste Polonaise Festival in Antwerpen.

maandag 15 november 2010 19:54
Spread the love

Het Sportpaleis werd op zaterdag 13 november omgetoverd tot een reuzegrote feesttempel. Die dag vond daar voor de eerste keer het Polonaise Festival plaats. Goed voor fun, uit de bol gaan, topambiance, veel schlagerhits… en extra ruimte voor de langste polonaisetrein ooit. Met 8 000 bezoekers zat dat er zeker in. Voor de 1ste editie van wat organisator Star Events als een jaarlijks evenement wil opzetten werd meteen een indrukwekkende rist gangmakers in huis gehaald. Vlaamse, Nederlandse en Duitse schlagerzangers op 1 podium. Zo kregen o.a. Eddy Wally, Wendy Van Wanten, Willy Somers en Laura Lynn het Sportpaleis gemakkelijk aan de kook. Jo Vally bracht een ode aan Freddy Breck. Bovendien werd Eddy met een Lifetime Achievement Award in de bloemetjes gezet. Dit alles werd gepresenteerd door de legendarische Dennie Christian, vader van het schlagerfeest. Enkele sfeerbeelden.
 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!