Eerste Polonaise Festival in Antwerpen.
Verslag, Antwerpen -

Eerste Polonaise Festival in Antwerpen.

maandag 15 november 2010 19:54
Spread the love

Het Sportpaleis werd op zaterdag 13 november omgetoverd tot een reuzegrote feesttempel. Die dag vond daar voor de eerste keer het Polonaise Festival plaats. Goed voor fun, uit de bol gaan, topambiance, veel schlagerhits… en extra ruimte voor de langste polonaisetrein ooit. Met 8 000 bezoekers zat dat er zeker in. Voor de 1ste editie van wat organisator Star Events als een jaarlijks evenement wil opzetten werd meteen een indrukwekkende rist gangmakers in huis gehaald. Vlaamse, Nederlandse en Duitse schlagerzangers op 1 podium. Zo kregen o.a. Eddy Wally, Wendy Van Wanten, Willy Somers en Laura Lynn het Sportpaleis gemakkelijk aan de kook. Jo Vally bracht een ode aan Freddy Breck. Bovendien werd Eddy met een Lifetime Achievement Award in de bloemetjes gezet. Dit alles werd gepresenteerd door de legendarische Dennie Christian, vader van het schlagerfeest. Enkele sfeerbeelden.
 

take down
the paywall
steun ons nu!