Heremans kan putten uit haar rijke ervaring als directrice en de experimenten die ze op haar school kon uitproberen, om tot bevindingen en aanbevelingen te komen over de toekomst van het onderwijssysteem. 

Nieuws, Samenleving, België, Onderwijs, Gemeenschapsonderwijs, Boeh, Debat, Antwerpen, Hoofddoekverbod, Groene Waterman, Karin Heremans, Lex Molenaar, Een tip van de sluier, Pluralisme -

Debat over ‘Een tip van de sluier’

maandag 15 november 2010 11:20
Spread the love

ANTWERPEN – Zaterdag leidde Lex Molenaar in de kelder van de Groene Waterman een vraaggesprek met Karin Heremans, reeds tien jaar directrice van het Antwerpse Atheneum, naar aanleiding van het boek dat ze schreef.

De titel ‘Een tip van de sluier’ is een verwijzing naar de heisa die verleden jaar op haar school ontstond toen hoofddoeken in het schoolgebouw gebannen werden, maar het boek gaat verder en dieper dan dat en stelt eigenlijk het huidige onderwijssysteem in vraag.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!