Lokaal, Antwerpen -

Seniorenbal en matinee in zaal Horta

zondag 14 november 2010 18:38
Spread the love

Tijdens de Week van de Senioren organiseerde de Antwerpse Ouderenraad in Grand Café Horta voor de derde keer een seniorenmatinee en een bal. Onder begeleiding van pianist Pol Vanfleteren zongen actrice en musicalster Ann Van den Broeck en de algemeen directeur van het Fakkeltheater Sam Verhoeven liedjes die de senioren zelf konden kiezen. Er waren 328 inschrijvingen dit jaar. ‘s Avonds was er een bal met de Bobby Setter Band.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!