Wapenstilstandsdag. Terug naar een (ge)weten
België, Lokaal, Antwerpen, Tweede Wereldoorlog, 11 november, Nazi-Duitsland., Eerste Wereldoorlog -

Wapenstilstandsdag. Terug naar een (ge)weten

vrijdag 12 november 2010 11:00
Spread the love

ANTWERPEN – Op 11 november is er de jaarlijkse herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. 

Het is ook de dag waarop we hulde brengen aan de soldaten uit de Tweede Wereldoorlog en de nog in leven zijnde oud-strijders, weggevoerden, oud-krijgsgevangenen, politieke gevangenen, oorlogsinvaliden, oorlogsvrijwilligers en de burgerslachtoffers.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!