mediActivista
Nieuws, Samenleving, Brussel, Actie, Nederlandse Ambassade, Anti-Kraakwet -

Actie voor Nederlandse ambassade tegen antikraakwet

donderdag 11 november 2010 02:47
Spread the love

BRUSSEL —  Een dertigtal activisten voerde woensdag een symbolische actie voor de Nederlandse ambassade in Brussel. Ze protesteren tegen de nieuwe ‘antikraakwet’ in Nederland die sinds 1 oktober van kracht is.

Nederland was het enige land waar tijdelijke bezetting van leegstaande gebouwen wettelijk mogelijk was. Met de nieuwe wet riskeren krakers een gevangenisstraf van 2 jaar. 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!