Billy Kalonji van Mwinda Kitoko. Hij stond in 1993 reeds aan de wieg van deze organisatie, die tot doel heeft de integratie van Afrikanen in de gemeenschap te bevorderen door middel van talencursussen en culturele activiteiten. Sinds 2004 spitsen hun bezigheden zich meer toe op de noden van Afrikaanse jongeren.

Nieuws, Cultuur, Antwerpen, Lokaal, Zuiderpershuis, Antwerpen, Mwinda Kitoko, Antwerpen Kids, Talentendag2010, Papa wemba -

Talentendag 2010

maandag 8 november 2010 12:00
Spread the love

ANTWERPEN – In het Zuiderpershuis vond zaterdag de zevende editie plaats van ‘Talentendag’.

De organisatoren – Mwinda Kitoko – proberen op deze manier jongeren van vooral Afrikaanse afkomst een zinnige vrijetijdsbesteding te geven. Zo mogelijk kan dit initiatief hun artistieke carrière een zetje geven.

Als slotact was er een optreden van de welbekende Papa Wemba.

take down
the paywall
steun ons nu!