Dag 8: 1.200.000 Fransen op straat tegen pensioenhervorming
Nieuws, Europa, Economie, Politiek, Betoging, Frankrijk -

Dag 8: 1.200.000 Fransen op straat tegen pensioenhervorming

zondag 7 november 2010 11:25
Spread the love

Nabij het stadhuis van Lille (Rijsel) kwamen zaterdagmiddag 6000 syndicalisten samen om er te betogen tegen de pensioenplannen van de Franse regering. In meer dan 100 Franse steden waren er manifestaties. Volgens de vakbond CGT waren er in totaal 1.200.000 betogers. Binnenlandse Zaken telde er maar 375.000.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!