Antwerpen, Illegalen, De Coninckplein, Vlaams Belang, Drugoverlast, Filip de winter -

VB wil proper plein

zaterdag 6 november 2010 01:58
Spread the love

Vrijdagmiddag was er een korte demonstratie op het Antwerpse De Coninckplein. Het Vlaams Belang stelde dat het gedoogbeleid van de politie en de stad Antwerpen te ver gaat en dat deze stek een verzamelplaats is voor illegalen, drug-dealers en -gebruikers. “Geef de wijk terug aan de echte Antwerpenaren” en “Drugs uit de wijk, drugs uit de stad” scandeerden ze. Een dozijn habituees van het plein lieten zich niet onbetuigd en schreeuwden verwensingen naar de demonstranten.

Een fotoverslag:

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!