Antwerpen, Lokaal, Website, Leonard, Aartsbisschop, Kerk, Antwerpen, Koen Van Deun, Copywriter, Schandalen -

Antwerpse copywriter nieuwe virtuele woordvoerder Léonard

“Wat kunnen wij er aan doen dat kinderen het woord celibaat niet begrijpen.” Het is maar een voorbeeld van een reeks uitspraken van een copywriter uit Antwerpen; hij legt daarbij woorden in de mond van aartsbisschop Léonard. Naar eigen zeggen wil de initiatiefnemer gewoon “inspelen op de actualiteit" via www.washetmaaralkerstmis.be.

donderdag 4 november 2010 10:47
Spread the love

De persoon achter de schermen is Koen Van Deun, een achtentwintigjarige copywriter uit Antwerpen, die op eigen initiatief handelt. De weergegeven citaten zijn bedoeld om te choqueren en in te spelen op de actualiteit. Van Deun verzamelt de citaten op het internet. Iedereen is vrij om citaten toe te voegen.

De website is nog maar een halve dag online, maar waart nu al rond op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Op de vraag of hij zelf naar de kerk gaat, antwoordt Van Deun erg duidelijk dat hij een absolute atheïst is. “Schrik voor aanklachten heb ik niet. Volgens mij ligt Léonard hier niet van wakker.”

© 2010 – StampMedia – Vincent Buyssens

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!