Verslag, Nieuws, Prince, Concertnieuws -

Prince volgende week in België

Het hing lange tijd aan een zijden draadje, maar nu is het dan toch bevestigd: de Amerikaanse zanger Prince komt op 8 november naar het Sportpaleis in Antwerpen. De ticketverkoop start vanavond om 20 uur

woensdag 3 november 2010 13:20
Spread the love

Prince (52) blijft een van de grote namen die de moeite waard zijn om te gaan bekijken. Bij hem geen voorgeprogrammeerde show, maar tal van verrassingen en veel speelplezier. Het is dan ook een buitenkansje om de man aan het werk te zien, al is het erg kort dag dat het concert aangekondigd werd.

De prijs van de tickets is wel niet mis: 69 euro, 79 euro, 89 euro, 99 euro en 129 euro (Golden Circle en Pit).

Prijzen inclusief servicekosten.Te bestellen vanaf 03/11/2010, 20u00 via www.teleticketservice.com
Wegens de laattijdige bevestiging van dit concert, worden enkel betalingen met credit card aanvaard (Mastercard, Visa).
 
Opgelet: heel veel fans schreven zich reeds in op de informatiewebsite. De belangstelling is dus zeer groot en de verwachting is dat het Sportpaleis in een recordtijd zal uitverkopen. 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!