NieuwsbriefDeWereldMorgen -

Wil u zelf schrijven of fotograferen?

Wil u zelf schrijven of fotograferen? DeWereldMorgen.be is er voor u. Open een blog. Dat kan voor uzelf, dat kan ook voor een organisatie of vereniging. En meld ons wanneer u nieuws heeft.

dinsdag 2 november 2010 20:55
Spread the love

klik hier om een blog te openen

Een klein woordje over en voor onze enthousiaste burgerjournalisten. Jullie zijn intussen al met heel veel. Dat is prima, maar het brengt een berg werk mee voor de vaste en vrijwillige eindredacteurs van DeWereldMorgen.be. Soms is de toevoer zo groot dat er een flessenhals ontstaat. Dan is een beetje geduld een goede zaak.

Heel belangrijk, u kan flink helpen om het werk van de eindredactie te verlichten: maak goed gebruik van onze tips om eenvoudig en duidelijk te schrijven, en van de tips voor vorm en stijl – klik hier – en vergeet nooit om nog eens na te lezen. Dan haal je er altijd nog fouten of zelfs een flater uit. Nog beter, laat ook iemand in jouw omgeving even nalezen.

Han Soete / Dirk Barrez

PS: DeWereldMorgen.be steunen? Dat kan natuurlijk ook – klik hier

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!