Zot van A in wereldpremière te Antwerpen
Cultuur, België, Lokaal, Antwerpen -

Zot van A in wereldpremière te Antwerpen

Donderdagavond was het over de (bekende) koppen lopen in Antwerpen. De jongste telg van Jan Verheyen, Zot Van A, werd geboren. Iedereen met iets of wat naam in de Vlaamse filmwereld was aanwezig. Zelfs Bart de Wever veroorzaakte een crisis in 't land om toch maar aanwezig te kunnen zijn.

vrijdag 8 oktober 2010 20:22
Spread the love

Het verhaal

Anna is gescheiden van Bruno nadat die vreemd ging met de schooljuf van hun zoontje Boris. Haar piepjonge minnaar kan echter maar tijdelijk voor wat afleiding zorgen… Het huwelijk van Arno en Lydia, Anna’s beste vriendin, heeft in ieder geval meer weg van het perfecte voorbeeldhuwelijk… hoewel ?

Bij Alain en Fred is alles één en al rozengeur en maneschijn, want ze staan op het punt te trouwen… of gaat het feest toch niet door ? Astrid, de zus van Alain, werkt in een juwelenshop en hoopt iedere dag opnieuw dat haar prins op het witte paard voor de deur staat. De avances van ‘s lands meest begeerde vrijgezel, Paul, heeft ze helaas niet door…

En dan is er ten slotte Annette die tijdens haar zoektocht naar een verdwenen Sint zichzelf én haar ware liefde ontdekt. “Zot van A.” is een film over mannen, vrouwen, vaders, moeders, zonen, dochters en liefde. Want liefde is overal. En we willen het allemaal. Maar liefde is als Sinterklaas. Je moet erin geloven, anders wordt het niks

hoofdcast : Kevin Janssens | Lotte Heijtenis | Kurt Rogiers | Barbara Sarafian

Joke Devynck | Mathijs Scheepers | Matteo Simoni | Mathias Sercu

Jan Van Looveren | Veerle Baetens | Koen De Graeve | Michel Van Dousselaere

take down
the paywall
steun ons nu!