Nieuws, Cultuur, Brussel, Stampmedia, Concert, Drum and bass, AB, Pendulum -

Pendulum streamt live vanuit een uitverkochte AB

De AB was op 4 oktober ‘the place to be’ voor drum & bass-fans. Met Pendulum wisten ze een der groten van de drum & bass-scène te strikken. Ze kwamen een showcase geven ter ere van hun nieuwe album ‘Immersion’. Het volk kwam, feestte zich de benen van onder het lijf en brak samen het kot af.

woensdag 6 oktober 2010 11:00
Spread the love

”We zijn nu op een plek gekomen waar het niet meer zo zeer om drum & bass draait, maar eerder om Muziek.” Aldus Rob Swire, lead singer van de Australische elektronische rockgroep Pendulum, een band die allround gaat, maar de sound die eruit komt, is nog steeds drum & bass.

Live stream op Netlog

Het was de eerste keer dat de band een live stream deed van hun optreden via netlog, zo kon de hele wereld meegenieten van het optreden. De bisnummers bleven echter enkel te bekijken voor het aanwezige publiek.

Hou hun tourdates en nieuws zeker in de gaten, want dit was zeker niet de laatste keer dat we iets van Pendulum zagen of horen. Gareth McGrillen, co-founder van de groep: “België is zo gemakkelijk te bereiken, it’s just one train away”.

© 2010 – StampMedia – Tom Clabots

take down
the paywall
steun ons nu!