Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Universiteit Antwerpen, StuDay, Music For Life, Opening academisch jaar -

StuDay for Life schenkt 5.000 euro aan Music For Life

vrijdag 1 oktober 2010 14:30
Spread the love

ANTWERPEN – Op de zevende editie van StuDay verwelkomde Antwerpen Studentenstad meer dan 22.000 studenten met een groots feest op de Gedempte Zuiderdokken.

Dit jaar stond het evenement in het teken van Music For Life. Sinds 2004 wordt StuDay georganiseerd in samenwerking met de diensten Studentenvoorzieningen van het hoger onderwijs, de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen en het Antwerps studentenoverleg.

Aansluitend op de officiële opening van het academisch jaar in Antwerpen konden de studenten op donderdag 30 september (tussen 13.30 en 20 uur) terecht op de Gedempte Zuiderdokken voor een mix van livemuziek, sport en tal van informatie- en cultuurstands. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!