Een werknemer trotseert het regenweer met een paraplu van zijn bedrijf.

Verslag -

Klimaatactiekamp voert actie voor kantoor BP

vrijdag 1 oktober 2010 03:19
Spread the love

Het klimaatactiekamp voerde woensdag actie voor het kantoor van British Petroleum op het Schumanplein. In het hart van de Europese wijk in Brussel scandeerden ze de boodschap “system change, not climate change”. De zes actievoerders werden administratief aangehouden. In de cel waren ze getuige van ernstige mensenrechtenschendingen tegen deelnemers aan het No Border-kamp.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!