Cultuur, Lokaal, Stampmedia, Festival, Vilvoorde, Mekitburn -

‘Mekitburn’ brengt concurrentieloos feestplezier

‘Mekitburn’ brengt concurrentieloos feestplezier
dinsdag 28 september 2010 11:59

Mekitburn is een klein festival in Vilvoorde, dat plaats vond op 24 en 25 september 2010. Dit was het laatste festival van de zomer, vanaf nu worden alle tenten weer veilig opgeborgen tot volgend jaar.

Mekitburn wordt express zo laat geprogrammeerd omdat we in het volle festivalseizoen te veel concurrentie krijgen.” Aldus Dries van de Velde, organisator van het festival. Op Mekitburn komen alle soorten muziek aan bod, van drum & bass tot dubstep & minimal, naar
Balkan en wereldmuziek.

”Mekitburn is ontdekken, nieuwe dingen leren kennen, en gewoon feesten en genieten van de laatste weekends van de nazomer.” Oktober staat voor de deur, dus alle feestlustigen die nog een keer op de weide wilden staan konden nog één keer het beste van zichzelf geven op dit cultuurfestival.

© 2010 – StampMedia – Tom Clabots – Ellen Derboven – Arno Lemmens

take down
the paywall
steun ons nu!