Maanfeest op Konigin Astridplein in Antwerpen
Lokaal, Antwerpen -

Maanfeest op Konigin Astridplein in Antwerpen

maandag 27 september 2010 14:07
Spread the love

Antwerpen — Op zaterdag 25 september 2010 werden alle Antwerpenaars uitgenodigd op het Maanfeest. Het publiek kon er genieten van de Aziatische cultuur in de breedste betekenis van het woord: dans, muziek, lezingen, workshops en een begeleide wandeling. Deze vijfde editie vond plaats op het Koningin Astridplein en omgeving.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!