Laatste editie Lambermontmartre 2010 sluit af in de regen.
Lokaal, Antwerpen -

Laatste editie Lambermontmartre 2010 sluit af in de regen.

maandag 27 september 2010 13:57
Spread the love

Antwerpen — Op zondag 26 september 2010 verhuisde Lambermontmartre, de gezellige openluchtschildersmarkt, voor één keer van de Antwerpse Lambermontplaats naar de Leopold de Waelpaats. Meer dan honderd schilders, tekenaars en fotografen toonde hun werk en voor de gelegenheid was dat op het plein voor het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten (KMSKA). Iedereen kon er gratis genieten van kunst, een gezellige sfeer en livemuziek van onder meer Jan De Smet. Het museum was bovendien de hele dag open en de toegang was gratis voor alle bezoekers. Een fikse regenbui zorgde ervoor dat deze laatste editie van het seizoen spijtig genoeg vroegtijdig moest afgesloten worden. Enkele sfeerbeelden.
 

take down
the paywall
steun ons nu!