De Millionnaire Fair beweert zich de afgelopen jaren te hebben ontwikkeld tot het meest exclusieve en toonaangevende 'Luxury Event' ter wereld, met onder andere kunst en antiek, bolides en sportauto's, ambacht en designs, horloges en juwelen, home entertainment, sound & vision tot reizen, hotels en resorts.

De lancering was in Amsterdam in 2002. Inmiddels is de Millionaire Fair is inmiddels een exportproduct dat is doorgedrongen tot in Rusland.

Protest

Veel mensen kanten zich tegen zo'n Fair, ze vinden dat die niet thuis hoort in het crisisjaar 2010.

Zaterdagnamiddag kwamen een dertigtal militanten van Actief Linkse Studenten (LSP) naar de Millionaire Fair.

Een uitstekende gelegenheid - vinden ze - voor de grote kapitalisten en bankiers van deze wereld om de rijkdom die de werkende bevolking hen het afgelopen jaar heeft  opgeleverd op decadente wijze over de brug te gooien. "Er zullen privéjets,helikopters en met diamanten ingelegde zwembaden te koop zijn. Als we daarnaar kijken, lijkt het wel alsof de economische crisis voorbij is."

Om meer foto's te bekijken van de Millionaire Fair in Antwerpen dit weekend -

klik hier
Verslag, Nieuws, Samenleving, België, Antwerpen, Millionaire fair -

Millionaire Fair in Antwerpen lokt… twee protestacties

zondag 26 september 2010 08:36
Spread the love

Vier dagen lang kunnen de allerrijksten van dit land hun hart ophalen op de vierde editie van de Millionaire Fair in Antwerpen. Zo’n beurs lokt elk jaar protest uit.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!