Iedereen droomt van een goede en betaalbare woning in een gezellige, mooie omgeving waar je kan wonen zo lang je wil. Veel gezinnen realiseren die droom door een huis te kopen. De overheid komt hen tegemoet met fiscale voordelen en premies.

Maar kopen is voor steeds meer gezinnen onmogelijk. Over een periode van tien jaar verdubbelde de gemiddelde aankoopprijs van een woning of een appartement. De koopkracht van de gezinnen steeg evenwel veel minder.

Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Stop Armoede Nu !, Antwerpen, Woonbeleid, Sociale huisvesting, Privéwoningmarkt, Gezinnen in armoede -

Arme gezinnen moeten kansen krijgen op de Antwerpse woonmarkt

dinsdag 21 september 2010 15:25
Spread the love

ANTWERPEN – Maandag verzamelden rond 18 uur opnieuw actievoerders van het platform ‘Stop Armoede Nu!’ voor het Antwerpse stadhuis. Het thema deze avond was: Kansen op de woonmarkt voor gezinnen in armoede. Een fotoverslag.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!