Op zondag 19 september vond Antwerpen Autovrij plaats.

Voetgangers en fietsers palmden massaal de Antwerpse binnenstad in tijdens de autovrije zondag. Antwerpen Autovrij viel erg in de smaak bij de 200.000 bezoekers, die kennismaakten met diverse vormen van duurzame mobiliteit en genoten van wat de stad te bieden heeft.

De dag lekker luierend doorbrengen, was ook een optie.

Antwerpen, Lokaal, Duurzame mobiliteit, Antwerpen, Autoloze zondag, Antwerpen Autovrij, Antwerpen Sport -

Antwerpen Autovrij lokt 200.000 bezoekers

dinsdag 21 september 2010 11:20
Spread the love

ANTWERPEN – Op zondag 19 september vond Antwerpen Autovrij plaats.

Voetgangers en fietsers palmden massaal de Antwerpse binnenstad in tijdens de autovrije zondag. Antwerpen Autovrij viel erg in de smaak bij de 200.000 bezoekers, die kennismaakten met diverse vormen van duurzame mobiliteit en genoten van wat de stad te bieden heeft.

De dag lekker luierend doorbrengen, was ook een optie. A-trammetjes en een paardentram reden rondom de autovrije zone. Tijdens Antwerpen Autovrij vonden ook Antwerpen Sport plaats en mochten de bewoners hun ‘culturele’ overschotten, zoals boeken, platen en snuisterijen op de stoep te gelde maken.

Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!