Reportage, Nieuws, Antwerpen, Ademloos, Wim van hees, Meccano, Vatuv, Sos-zurenborg -

Fotoreportage: Wandelen voor Meccano

maandag 20 september 2010 15:48
Spread the love

De auto-vrije zondag was een uitstekende gelegenheid voor een protestwandeling. Ademloos liep in een rustige optocht met honderden sympathisanten door de stad om – kort voor er een beslissing wordt genomen inzake de Oosterweelverbinding – het door hen voorgestelde Meccanoplan nogmaals aan te prijzen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!