Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Musical, Deborah De Ridder -

Deborah ‘Maria’ De Ridder schitterend in musical ‘Tell me on a Sunday’

Zondagmiddag ging in (autovrij) Antwerpen de musical 'Tell me on a Sunday' in première. Deborah De Ridder verbaasde jong en oud met haar talent.

maandag 20 september 2010 10:15
Spread the love

In aanwezigheid van vele (bekende) collega’s onder wie Annie Geeraerts, Ray Verhaeghe, Bianca Avermaete, Peter Van de Velde en vele anderen verdiende Deborah meer dan ooit de staande ovatie op ‘t einde.

Ze draagt tenslotte de hele show alleen, en zelfs tijdens een technisch probleem met haar microfoon, zong Deborah gewoon ongestoord verder. Klasse waarmee zij bewijst echt tot de top van Vlaamse artiesten te behoren.

Het verhaal: een Vlaams meisje trekt naar New York. Met een koffer vol verlangens en ongeleefde dromen vertrekt ze op een simpele reis op zoek naar geluk. Maar de simpelste reis is vaak de moeilijkste …

Vier mannen kruisen haar pad, stelen haar hart, laten haar in de waan, breken haar hart. De één is te oud, de ander te jong of te glad. Ze kan beslissen om naar Vlaanderen terug te keren, maar ze kiest voor de zoektocht en ze blijft ietwat naïef en vooral koppig geloven in de ware Jacob.

Regisseur Frank Van Laecke en Deborah De Ridder zijn vorig jaar al gestart met de repetities op de zolder van de Capitole in Gent. Er is hard en intensief gewerkt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

‘Tell me on a Sunday’ is musical pur sang, musical zonder franjes en opsmuk. Less is more in dit geval. In een eenvoudig decor worden de krachtige nummers door Deborah opgevoerd.

‘Tell me on a Sunday’ is oorspronkelijk van componist Andrew Lloyd Webber die in de jaren zeventig samen met schrijver Don Black, de wilde droom had om een solomusical te maken. Het bleef niet bij een wilde droom, ‘Tell me on a Sunday’ werd een West End-succes. En daar mogen wij, op een zondag, ook in Vlaanderen van meegenieten…

Het is mogelijk om voor de voorstelling te genieten van een speciale Tell me on a Sunday-brunch in de Zuiderkroon in Antwerpen. Om 11 uur ontvangen ze u met een fris glaasje cava of fruitsap waarna u kunt kiezen uit een waaier van broodjes, charcuterie, en een uitgebreid assortiment warme en koude gerechten in buffetvorm. Als kers op de taart kunt u nog genieten van verschillende dessertjes. De brunch kost 35 euro p.p. (Enkel te verkrijgen in combinatie met ticket).

Tickets zijn ook los te verkrijgen, zonder de brunch. Alle informatie en reservatie: www.musicalhall.be. De productie gaat na de voorstellingen in de Zuiderkroon in Antwerpen op tournee door heel Vlaanderen.

take down
the paywall
steun ons nu!