ATR apprecieerde vooral het niet-commerciële karakter van het festival ten zeerste en zocht zichtbaar contact met het enthousiaste publiek. De antifacistische actie-vlag, die ze van een fan kregen, was het hele optreden zichtbaar aanwezig op het podium.

Verslag, Nieuws, Cultuur, Lokaal, Atari Teenage Riot, Ratrock, Harelbeke -

Atari Teenage Riot op Rat Rock

maandag 20 september 2010 16:00
Spread the love

HARELBEKE – Atari Teenage Riot was zaterdag 18 september hoofdact op het gratis festival Rat Rock in Harelbeke.

Het festivalterrein was helemaal volgelopen en er waren duizenden fans. Zij genoten van de rush van de show, van het begin tot het einde.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!