Benelux-kampioenschap “Achteruit Inparkeren voor Vrouwen” in Antwerpen

zaterdag 18 september 2010 02:01
Spread the love

Na het succes van de twee voorbije edities van het Nederlandse Kampioenschap “Achteruit Inparkeren voor Vrouwen”,stak Hertz dit jaar de grens over en organiseerde vrijdag het autoverhuurbedrijf een Benelux-editie van deze spraakmakende en ludieke vrouwenwedstrijd in Antwerpen.

25 Nederlandse en 25 Belgische vrouwen (veel uit Wallonië zelf!) voerde een hevige strijd op ‘ wielen op de Zuiderdokken

Marja Poldermans uit Brummen(Nederland),de titelverdedigster van de editie 2009 mag zich opnieuw een jaar lang Benelux kampioene “Achteruit Inparkeren voor Vrouwen” noemen

In een tijd van 20,88 seconden parkeerde Marja haar auto behendig achteruit in.

Zij mag als prijs een jaar gratis  in een Mercedes SLK rijden.
De tweede plaats is voor de Belgische Maya De Keyser uit Overijse.Zij was met een tijd van 19,06 seconden sneller dan de nummer 1,maar in de uitvoering was zij minder nauwkeurig.In de strijd om de titel ging het namelijk niet alleen om de snelheid,maar ook de netheid werd streng beordeeld door de jury waarin zetelde o.a. Alizee Poulicek(Miss België 2008)

Bekijk meer foto’s via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157624978114206/show/.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!