Prof. dr. Dirk Avonts was moderator van de avond.

Antwerpen, Lokaal, Forum 2020, Duurzame mobiliteit, Bam, Ademloos, Antwerpen, StRaten-generaal, Horta, Meccano, Milieuimpact -

Het Horta-manifest van Ademloos

vrijdag 17 september 2010 16:15
Spread the love

ANTWERPEN – Donderdag verzamelden belangstellenden zich in de Antwerpse Horta-zaal voor een nieuwe presentatie van de actiegroepen stRaten-generaal en Ademloos over de Oosterweelverbinding en mogelijke alternatieven.

Binnenkort moet de Vlaamse regering de knoop doorhakken. Dus is het nu tijd om nog eens te verduidelijken waar het om gaat. En dat is in de eerste plaats de gezondheid van de omwonenden en de impact van het BAM-traject op het leefmilieu.

Tevens liet Forum 2020 door Transport & Mobility Leuven een nieuwe studie uitvoeren over de voorgestelde trajecten (BAM en Meccano).

Het verdict was duidelijk: “Het Meccano-tracé is superieur aan de Oosterweelverbinding van de BAM”.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!