“Met ons minimumpensioentje komen we amper rond”
Reportage, Nieuws, Economie, België, Pensioenen -

“Met ons minimumpensioentje komen we amper rond”

donderdag 16 september 2010 00:14
Spread the love

Woensdag voerde een 4000-tal militanten van de drie grote vakbonden actie voor een verhoging van de laagste pensioenen en tegen de verlenging van de pensioenleeftijd. We vroegen enkele betogers waarom ze naar Brussel zijn gekomen en of hun eisen wel realistisch zijn in tijden van begrotingstekort en besparingen. En is het wel de moeite om nu op straat te komen: er is toch geen regering die je eisen hoort?

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!