Bonden op straat voor minimumpensioen van 1.150 euro
Nieuws, Politiek, Betoging, België, Brussel, Vakbonden, Pensioenen, Minimumpensioen -

Bonden op straat voor minimumpensioen van 1.150 euro

woensdag 15 september 2010 16:00
Spread the love

BRUSSEL- In de buurt van het Schumanplein in Brussel betoogden woensdag ruim 3.000 vakbondsleden voor een versterking van het wettelijk pensioen. De betoging valt bij de werkgevers niet in goede aarde.

Een fotoverslag.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!